La resposta és sorprenent, se li formula a adults i a infants, que creieu que desitgen cada grup? A qui convidaríeu vosaltres?

Als adults els hi agradaria sopar amb personatges famosos, populars en l’actualitat com a figures que han estat història, dels quals genera interès poder compartir una conversa.  Els infants en canvi, no dubten, ells escollirien a la seva família.  La reacció dels pares és de sorpresa al veure que la resposta automàtica dels seus fills és pensar en ells i en la resta de components de la família, només per poder gaudir d’una estona conjunta parlant de com ha anat el dia o simplement pel fet d’estar tots junts.

Els infants sempre ens sorprenen, perquè són els que acaben tenint les respostes més tendres i sinceres, amb uns valors que de vegades amb els anys es perden perquè es generen altres expectatives. Els infants s’il·lusionen quan arriben dates assenyalades com aniversaris, celebracions especials, Nadal… i ho gaudeixen pel fet de reunir-se amb tota la seva família. A qui convidaríeu a sopar?

El vídeo pot tenir subtítols.

Imatge extreta de www.nutricionaldescubierto.com