Psicologia INFEDA

El servei de psicologia que us oferim des del Centre Infeda està dirigit a nens i a adults i es treballa tant a nivell individual com familiar.

Si el teu fill no et fa cas, té pors, fa rebequeries…

Si el teu fill no et fa cas, té pors, fa rebequeries, té gelosia o té altres comportaments o conductes que us amoïnen com a pares i ja ho heu provat tot, des del nostre centre de psicologia de Reus us oferim us espai on buscarem conjuntament estratègies per reconduir aquestes conductes.

Si el teu fill adolescent s’aïlla i parla poc, té comportaments agressius i els seus amics no són una bona influència…

Si el teu fill adolescents s’aïlla i parla poc, té comportaments agressius i els seus amics no són una bona influència, si t’explica que té problemes a l’escola amb els companys, no accepta la seva imatge, no es fa responsable de les coses o les situacions, des del nostre de psicologia de Reus us oferim un espai on treballarem amb tant amb l’adolescent com amb vosaltres, els pares, per buscar conjuntament estratègies i reconduir aquestes conductes.

Si tens ansietat, depressió, et sents sol…

Podeu acudir a nosaltres:

  • Si estàs passant per un moment laboral que et produeix tensió, ansietat i no et deix dormir.
  • Si estàs passant una crisis de parella, t’estàs plantejant trencar la relació o ja s’ha trencat.
  • Si estàs en un estat d’ànim decaigut, si plores per res, si no controles les teves emocions, si el cor se’t dispara o tens la sensació que t’ofegues…
  • Si estàs en un moment de canvi intern i et sents perdut.
  • Si vols eliminar una fòbia.